Home < Disclaimer
 
Disclaimer

Inhoud
Het Dienstverleningscentrum Heilig Hart besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar garandeert echter niet de correctheid van de informatie. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend en het Heilig Hart neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik er van.

Wanneer het Heilig Hart verwittigd wordt van fouten of onvolledigheid van gegevens, zal die zo snel mogelijk overgaan tot verbetering of aanvulling.
Auteursrecht
Het Dienstverleningscentrum Heilig Hart geeft de bezoeker van deze website de toelating om opgenomen gegevens te kopiŽren, af te drukken en aan te wenden op voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, verhandeling of exploitatie onder derden.
Privacy
Persoonlijke gegevens die u aan ons doorgeeft door u in te schrijven als sollicitant, diensten of producten te bestellen of informatie aan te vragen worden door ons bewaard. Deze informatie wordt gebruikt om aan uw verzoek te voldoen en u optimaal van dienst te kunnen zijn. Ze wordt nooit aan derden doorgegeven.

Op de fotoís van onze website staan veel personen, weliswaar zonder naam. Wij gebruiken de naam alleen met toestemming van de betrokkene of zijn wettelijke vertegenwoordiger. Wanneer u zich op een van deze fotoís zou herkennen en deze afbeelding niet passend zou vinden, kunt u ons vragen om deze foto te verwijderen.