Dag van de zorg 2019

Gratis optredens VID school

Wist je dat er tussen 15 en 17u graits optredens gepland zijn van VID school? Deze brengen voor jou een heus dansspektakle.
Meer info

VID school

Goodiebags staan klaar!

Eerder kondigden we het al aan maar nu staan ze ook effectief klaar, de goodiebags. Wees bij de eerste 150 gezinnen om ons een bezoekje te brengen en je krijgt er eentje cadeau! Hopelijk alvast tot zondag.

Goodiebags

Kom en beleef onze zorg!

Wist je dat je bij ons op de Dag van de Zorg een leefgroep kan bezoeken en er zelf aan de lijve de dagelijkse zorgen kan beleven? Heb je ooit al eens in een tillift gehangen?Wist je dat je bij ons op de Dag van de Zorg een leefgroep kan bezoeken en er zelf aan de lijve de dagelijkse zorgen kan beleven? Heb je ooit al eens in een tillift gehangen?

beleef onze zorg

Testrit met de memoride

Heb je al kennis gemaakt met de memoride? Zo neen, dan is onze opendeurdag op zondag 17 maart de uitgelezen kans. Spring eens binnen en test één van de meest innovatieve zorgtoestellen zelf eens uit. 


Voedsel van de toekomst

Naast allerlei gewone lekkernijen kan je bij ons ook kennis maken met meerdere "speciallekens". Enig idee hoe ons voedsel er in de toekomst zal uitzien en hoe het zal smaken? Wel bij ons kan je er ten volle naar kijken en van proeven!

voedsel van de toekomst

Ontdek Basale stimulatie

Wist je dat je bij ons op de Dag van de Zorg kan ontdekken wat basale stimulatie is?

Ontdek

basale stimulatie

Goody bags gewonnen!

Dankzij deze leuke foto wonnen wij 150 goody bags. Op de dag van de zorg delen wij ze uit aan de eerste 150 gezinnen die ons een bezoekje brengen. Wees er dus snel bij, zolang de voorraad strekt!

fotowedstrijd.jpg

Koninklijk bezoek

Wist je dat Koningin Mathilde onze organisatie bezoekt in de aanloop naar de Dag van de Zorg? Waarom jij dan niet op zondag 17 maart?!

konigin.jpg

Spandoek opgesteld

Heb je dit spandoek al opgemerkt? Dit is één van de manieren waarop we jou uitnodigen om langs te komen op onze dag van de zorg!

spandoek.jpg

Website dag van de zorg

Officiële website van de dag van de zorg staat online. Hierop vind je alle informatie over de dag zelf en alle deelnemers. Breng hem zeker een bezoekje.
bezoek website

website.jpg

Promotiemateriaal aangekomen

Onze reclamecampagne kan van start gaan. Het promotiemateriaal is aangekomen

Promotiemateriaal.jpg

Deelnemers gekend

Inschrijvingen voor de dag van de zorg zijn afgerond. Trots kunnen wij je vertellen dat wij één van de 231 deelnemers zijn.

deelnemersaantal.jpg

Inspiratiedag

Op 13 november 2018 waren wij er reeds bij voor inspiratiedag. Dit in functie van de dag van de zorg anno 2019!

inspiratiedag.jpg