Helpende handen gezocht

Ondersteuning onthaal

 

Graag had het onthaal een helpende hand gehad om ons te ondersteunen op vrijdagavond en zondagavond van 18:30 tot 19:30uur.
Om 18u30 doen wij onze permanentieronde en is het onthaal onbemand.
Het is de bedoeling dat de vrijwilliger de binnenkomende mensen er attent op maakt om zich te registreren aan de hand van het document en dat de zorgvragers worden getemperatuurd. 

Wil je dit wel éénmalig doen, maar niet wekelijks of gedurende een hele periode? Ook dan ben je van harte welkom, contacteer ons zeker. 
Wij kunnen elke ondersteuning goed gebruiken.

Meer info

onthaalbalie DVC

Vervoervrijwilliger

 

In de leefgroep Topaas is er een jongen die naar de tekenacademie van Deinze gaat.
Dit iedere woensdagnamiddag.
We zoeken een vrijwilliger die hem kan voeren om 15u en terughalen om 17u. 
Bij slecht weer is dit met de auto (van de vrijwilliger) en bij mooi weer kan dit met de fiets. Hij kan zelf fietsen, maar mag niet alleen op de baan.

vervoervrijwilliger.jpg

Medewerker herfstanimatie

Naar jaarlijkse gewoonte willen wij in de herfstvakantie onze zorgvragers verwennen met een leuke herfst/halloween activiteit. Traditioneel komen hier vele zorgvragers op af!

Omwille van gekende redenen moeten we deze activiteit nu "bubbelsgewijs" organiseren en vraagt deze meer "helpende handen" dan anders.
Vandaar dat wij via deze weg op zoek zijn naar een paar vrijwilligers die op één of meerdere van deze tijdstippen willen komen helpen soep maken. Eens de soep gemaakt serveren wij deze "bubbelsgewijs" aan de deelnemende zorgvragers. Denk er aan dat dit serveren gebeurt in de buitenlucht. 

autumn-2860_640.jpg