Het wordt weer een top-zomer!

Deze zomer zitten we niet stil in het DVC. De zorgvragers genieten van allerlei activiteiten en evenementen. In een notendop …

Muziek uit de jukebox
Vanaf 18 juli tot 1 augustus kan je genieten op je leefgroepen én op de diensten van muziek uit de jukebox. Kies jouw lievelingsnummer en doe eens een dansje. Zoals in de voorbije muziekweek zal de jukebox in het hoofdgebouw rondreizen en halt houden op verschillende plaatsen. Van 1 tot 7 augustus verhuist de jukebox naar Dageraad om ook daar muziek op iedereen los te laten.

 

Bachte in de wei (4 juli)
Het programma belooft heel wat moois. Vanaf 10 uur is iedereen, ook ouders, broers, zussen, grootouders en buurtbewoners welkom op ons festivalterrein voor live muziek, de Springpelouze, Tattoo&zo, de Zeupe, de pretweide, de Frietmobiel, Cartoon, Move-town, ijsjes, …
Meer info

Terras in de Leietuin
De Leietuin is een aangename wandelplek. Ook ouders zien we daar vaak. Waarom dan geen terrasje openhouden? Bij goed weer zal het terras geregeld open zijn.

Straattheater in de Leietuin (23 augustus)
‘Straatanimatie in de Leietuin’ slaat de handen in elkaar met Kiwanis Kortrijk Ring om zorgvragers en medewerkers te verwennen. Doorheen de dag tref je op diverse locaties straattheater aan met een variatie aan acts. En een aperitiefje of dessertje hoort er ook bij.
Meer info


Thema café (17/7 en 30/7)
We zijn net als jou benieuwd welke thema’s we zullen kiezen om ambiance te brengen.

Time2chill
In de zomervakantie gaan we aan de slag met de verschillende Bag2chills uit de spelotheek. We komen met dit aanbod aan huis bij de zorgvragers.

Verhaal in de tipi
Op geregelde tijdstippen vertellen we in de voormiddag een verhaal in de wilgentent (tipi genaamd) die in de Leietuin staat. Het verhaal ‘Midden in de natuur’ duurt een half uurtje.

Uitwaai namiddagen (19/7, 8/8 en 21/8)
Dit aanbod is voor zorgvragers met een gedragsproblematiek. We vertrekken om 13 uur. Op de bestemming wandelt iedereen 1-1 begeleiding. Voor de zorgvrager is er een drankje en koekje mee.

Fuif op de Lokerse feesten (6/8)
Op 6 augustus gaan we met een bus naar De leukste namiddag op de Lokerse feesten. Deze fuif wordt gratis ingericht voor personen met een beperking.

tattoo Bachte in de wei
sfeerbeeld straattheater in de leietuin
vuurspuwer in de Leietuin