Jobstudenten als busbegeleider gezocht

We zijn voor deze zomer nog op zoek naar een busbegeleider dagopvang/semi internaat.  Een zekere affiniteit met onze doelgroep is aangewezen maar je hoeft voor deze job niet per se de studies leefgroepbegeleider te volgen. Maturiteit, zelfstandigheid en een grote dosis gezond verstand zijn ruim voldoende.

Omdat deze functie niet voor iedereen helemaal duidelijk is, geven we met plezier hierbij nog wat toelichting:
 

Het semi internaat zijn kinderen die naar de dagopvang komen. Sommigen van hen worden door de bus thuis opgehaald en terug gebracht. Dit gebeurt door een externe busfirma, dus rijden moeten jobstudenten niet doen. Wel de begeleiding, nl. de kinderen op de bus helpen, de rust bewaren, als’t snikheet is eens een washandje reiken en kort overdracht doen als ouders wat info meegeven en/of omgekeerd.

 

Jobstudenten werken voltijds = 38u verdeeld over 5 dagen = 7u36 per dag. Die 7u36 per dag worden opgesplitst zodat je als student de ene dag of week werkt van

7.30u tot 12.30u en ’s avond dan de resterende uren tot max / ongeveer 19.00u of omgekeerd, ’s morgens enkel de busdienst en in de namiddag opkomen voor de namiddagactiviteit en de avondrit.

 

Met andere woorden, het zijn gesplitste dagen, vandaar dat we mikken op studenten uit de omgeving. Wie interesse heeft om met deze doelgroep later te gaan werken, is dit al een mooi 'voorsmaakje’.
 

Over de periode kunnen we in deze niet onderhandelen

  • Van 3 tem 14 juli
  • En van 24 juli tem 11 augustus

 

Indien je hier interesse voor hebt of je kent iemand voor deze job, laat dit zeker weten via hanne.hoste@dvcheilighart.be of via www.dvcheilighart.be/talenten/jobstudenten

busbegeleider.png